Veronika v červených Freshoes

Příběhy a zkušenosti zákazníků jsou zveřejněná v originální podobě tak, jak byly Iguaneye pro ČR / SK poskytnuty.

Před pár dny jsem byla s kamarádkou a jejím miminkem na procházce. Kromě skvělého povídání jsem si ale odnesla ještě jeden zážitek. Zapamatovala jsem si její stylové a přitom praktické boty. Až po pár dnech mi znovu vyvstaly na mysli a já se začala pídit po výrobci. Našla jsem botky na e-shopu a věděla jsem, že je na Letné obchod, kde je prodávají. Zvažovala jsem obě varianty, ale rozhodla jsem se nakoupit online. A proč jsem jim nakonec podlehla? Potřebuji vždycky pro své rozhodnutí více důvodů, nenakupuji z rozmaru. Tak tady jsou.

  1. Doporučení od kamarádky - před nákupem jsem se jí na botky ptala, řekla mi, že už má druhé a jsou neskutečně pohodlné. Když vám tohle řekne člověk, který je vám blízký, nemáte důvod pochybovat o kvalitě.
  2. Zdravotní obuv - zdraví je na prvním místě a proto oceňuji i tuto výhodu.
  3. Pro každou příležitost - hodí se k elegantnímu oblečení i volnočasovému.
  4. Zajímavý design - pokud je praktická věc ještě k tomu krásná, musím ji mít!
  5. Nadchla mě inspirace domorodci s chodidly namočenými v kaučuku, geniální.

Uvažovala jsem nad velikostí, protože si občas kvůli pohodlí a široké noze kupuji 37, ale změřila jsem se podle návodu v e-hopu a byla to jasná 36. Taky barvu jsem důkladně zvažovala. Nosím všechno oblečení černé nebo v neutrálních barvách, chtěla jsem původně botky antracitové, ale vzhledem k tomu, že k takovému oblečení často nosím červenou rtěnku, rozhodla jsem se pro červené. Další kapitolou je cena – nejsou úplně levné a pro některé zákaznice jsou boty za téměř dva tisíce nedostupné. Já sama pracuji jako manažer maloobchodní sítě prodejen české značky spodního prádla. Mám vztah ke kráse a kvalitě, takže i když zrovna peníze nemám, ráda si na kvalitní věci našetřím, není to pro mě problém. Než měnit oblečení a doplňky každou chvilku, jsem raději, když mi věci vydrží. Nejen, že se s nimi nemusím loučit, ale vzniká i méně odpadu, což jistě ocení i naše planeta.

veronika

Botičky přišly druhý den od objednání na Zásilkovnu, okamžitě jsem pro ně běžela. Rozbalila jsem s nadšením balíček. Zvlášť byly boty a zvlášť korkové vložky se světle růžovou kůží. Dala jsem je dohromady a vyrazila jsem na schůzku. Za první den, co jsem je měla na sobě, mě zastavili 4 lidé, že mám krásné a vtipné boty. 

No a samotný zážitek z produktu? Moje obavy ze širokých nohou vůbec nebyly na místě. Bota se krásně přizpůsobí, díky korku a kůži jsou boty příjemné na došlápnutí, otvory zajišťují, aby se vám nepotila noha. Guma hezky obepne chodidlo, ať je jakékoliv. Velikost krásně sedla. Jediné, co není ideální je povrchová úprava, která se snadno špiní a na koberci se mi botky občas zadrhnou, ale jinak jsem spokojená na 100%, žádné odřeniny z nových bot. Chodí se v nich jako na obláčku.

Krásnou letní barvičku určitě užiju, ale na nošení mimo asfalt si pořídím další tmavé, aby nebyla vidět míra zabahnění. V žabkách a balerínách chodím od dubna do října, takže pro mě nedocenitelná obuv. O kvalitě a výdrži prozatím mluvit nemůžu, ale zkušenost kamarádky mi stačí. Doufám, že se mnou vydrží alespoň nějaké dvě sezóny a pak si s láskou a radostí koupím další.