Lucie a Freshoes Kobalt

Botky Iguaneye Freshoes v kobaltové modré byly laská na první pohled. Stále jsme hledala něco do nepohody, co by navíc vypadalo sexy a bylo trvanlivější než žabky a zároveň snadno omyvatelné a univerzální, vhodné k šatům, ale i dost sportovní ke kraťasům. Žabky by mi v kanceláři vážně neprošly. Často jezdíme na aktivní dovolené, kde kombinujeme paddleboardy, kajaky, turistiku, kola a tak ze zkušenosti vím, ze obuv musí přežit sem tam nějaké přeháňky, brouzdaní vodou a zároveň dobře držet na noze a neprokluzovat, a k tomu ještě slušně vypadat v restauraci.

collage

S výběrem velikosti jsem nemela žádný problém, protože mam 24,5cm velkou nohu a naprosto pasuji do tabulkově 39tky (alespoň podle tabulky velikosti uvedena na stránkách littleshoes.cz). Po prvním vyzkoušeni jsem byla trochu zklamaná, protože noha, která je zvykla na užší typ obuvi, si musí nejprve zvyknout, roztáhnout se. A tak jsme strávila první odpoledne chozením po dome a testovala boty, zda nepadají. Dala jsme jim šanci a vyšlo to. Musím říci, ze jsem je už od te doby nesundala. Naopak, noha se trochu roztáhla a ve svých předchozích botách se cítím poněkud utažené. Boty nosím už několik týdnů a nemohu potvrdit obavy některých lidi, ze po case začne bolet klenba, či jiná část těla. Ale kdo ví, možná to chce víc praxe, a nebo všeho s mírou. Velkou výhodou je že se boty dají snadno kombinovat s jakýmkoliv outfitem. Nosím je do práce, do hospody, na procházku se psem, na zahradě.

Letošní léto je celkem bohaté na srážky, a tak se musím podělit o zkušenost, při které jsem si doslova gratulovala, ze mam na sobe právě tyhle botky…tedy na rozdíl od šatu. Před nějakou dobou jsme vyrazili na večerní akci s přáteli, nicméně byl to právě jeden z večeru, kdy přišly přívalové děste a už cestou do restaurace nás zastihl celkem výživný déšť. Stačilo vyndat korkové vložky a bylo po problému a na rozdíl od ostatních, mé cely večer nezábly nohy. Úsměvné na tom bylo to, ze se tam ten večer sešly 3 páry Iguaney Freshoes, každý v jiné barvě. A vážně si myslím, ze některé zúčastněné dámy si už svůj par od té doby stihly doobjednat!

Kdybych si mela vybrat další par, určíte by to byl spis tmavší odstín. Na povrchu ulpívá prach a jakákoliv nečistota je vidět. Takže bílé si za sebe neumím moc představit, aniž bych se v jednom kuse nečistila. Ale pro ležérnější uživatelky/uživatele to nemusí byt žádný problém. Dovedu si představit, ze výrobce ještě zapracuje na úpravě povrchu, aby nebyl tak náchylný na zachyceni prachu.

Setkala jsem se tedy i s kritikou, někomu přijdou komické, tedy až do chvíle, než si je vyzkouší. Jeden zly jazyk dokonce poznamenal, ze je to asexuální obuv, nicméně já mam na to opačný názor. Moc se mi libí, ze je vidět téměř cela noha a často kritické či ne tak sexy partie mohou byt zakryté. Za tu dobu, co je nosím, se mě na ně neustále někdo ptá a já s radosti všem vřele doporučuji!

Distributor: Texty příběhů a zkušenosti zákazníků, jsou zveřejněný v originální podobě tak, jak byly Iguaneye pro ČR / SK poskytnuty.
Upozornění: Do deštivého počasí nebo k vodě jsou určeny vložky voděodolné. Mokré korkové vložky při používání urychlují dramaticky svou spotřebu.