Pavlína ve Freshoes Khaki

Pavlína ve Freshoes Khaki 
 
Libuji si v jinakosti, odlišnosti; ulítávám na neotřelých věcech. Když mně nedávno kamarádka poslala link na boty, který na ni někde vykoukl a o kterých ona uvažuje, já jsem neuvažovala. Já jsem hned jednala.
Je to asi 14 dnů, co jsem majitelkou Freshoes Camo, konkrétně v odstínu khaki. Horké počasí v předchozích dnech vyloženě vybízelo, abych botům dala řádně zabrat a vyzkoušela je.
Sedly mi jako prdel na hrnec ;)) Zvýšenou pozornost jsem ovšem musela věnovat hned při objednávce: přestože v tuzemských obchodech běžně nakupuji velikost obuvi 41, zde jsem dbala doporučující tabulky a objednala velikost přesně podle ní - tedy v ještě větším čísle.
Vyplatilo se mi to - boty mi přesně padly!
A opravdu s nimi budím pozornost. Tu žádoucí ;) 
Upoutají hned svým nevšedním designem. To však zdaleka není to jediné, co na botách oceňuji. Hlavně musí být lehké, abych je na nohou ani necítila, aby nikde netlačily. Jsem po někdejší operaci halluxu - měla jsem nohy zničené od někdejších těsných bot či obuvi nevhodných tvarů. Takže jsem teď obzvlášť vnímavá. I korková stélka je příjemná, jemná a přitom skvěle izoluje. Stírá i nerovnost povrchů cest.
Boty jsou lehounké, vzdušné, nohy se v nich nepotí; ač zdánlivě křehké, dobře sedí a i přes minimalistický vzhled se nezouvají - a přestože je vlastním poměrně krátkou dobu, už toho se mnou mnohé zažily. Putování po horách, cestu na pláž, courání po městě, hudební festival - a nikde mě ničím nezklamaly!
Tuto obuv určitě doporučuji, kudy chodím. A že toho s nimi ještě naběhám!
 
 
Texty příběhů a zkušenosti zákazníků, jsou zveřejněný v originální podobě tak, jak byly Iguaneye pro ČR / SK poskytnuty.Untitled collage_1