Freshoes jsou unisex

Nedávno jsem tu četl zkušenosti a recenzi od Hanky, tak jsem se rozhodl přidat i vlastní. Tentokrát mužskou.

Naštěstí jsem už v tom věku, kdy neřeším, jestli má něco nálepku dámské/pánské, případně zda-li tak něco působí a radši vybírám věci podle toho, jak mi sedí a jak hlavně sedí mému tělu. Jakožto člověk, který bydlel v málem městě a setkával se s šikanou na každém rohu jsem tohle dříve hodně řešil. Velké dík v tomhle pokroku patří mé expřítelkyni, nynější skvělé kamarádce (díky Pavlo). A také přítelkyni Lence, která má také velké pochopení.

Uznávám, že se často setkávám na ulici s více zvláštními pohledy, někteří lidé se otáčí (překvapivě většinou holky). Sem tam někdo něco pronese. No v tomhle směru byla dobrá škola ve formě pětiprsťáků.

Možná by varianta Jungle tak neřvala, ale jednak se mi moc nelíbí, v době kdy jsem je kupoval Freshoes ještě ani nebyly a hlavně vzhledem ke svým chorobám si musím dávat pozor na externality (včetně prstů) a ty jsou v Freshoes lépe chráněny.

Každopádně bych chtěl poděkovat výrobci, že vyrobil takové úžasné botky, dovozci do ČR, že dokázal poradit a paní z obchodu Antistresová obuv na Letné že se mnou měla trpělivost. Měl jsem totiž nohu mezi 42-43, menší sedí mnohem lépe.

Jestli někdo váháte, tak přestaňte váhat a zkuste je. Věřím, že nebudete litovat.

Martin Š.

195241116_838664023716724_6791003374857097568_n

Poznámka distributora Iguaneye:
Texty příběhů a zkušenosti zákazníků, jsou zveřejněný v originální podobě tak, jak byly Iguaneye pro ČR / SK poskytnuty. Botky Freshoes jsou navržené jako unisex obuv. Navrhnul je Portugalský designer pro své chodidlo jako alternativní letní obuv.