Jungle Light a Káča review

Jmenuji se Káča. Učím v mateřské škole, jsem vedoucí dětského oddílu Tuláčci a peču dorty a jsem prakticky celý den na nohou! Mám doma dva úžasné malé syny a jsme vcelku akční rodina, rádi chodíme na výlety, trávíme hodně času v přírodě, jezdím na tábory, na koloběžce,...
Prostě stále v pohybu!

Dlouho jsem se rozmýšlela, zda botičky koupit a hlavně které, u verze Freshoes je totiž tolik barev a já se neuměla rozhodnout které si vybrat.
Už loni jsem si boty zamilovala na pohled, když se mi s nimi chlubila kamarádka a od té doby jsem je chtěla!
Když jsem na netu viděla Jungle, zaujaly mě na první pohled a bylo jasno, barvičky u Freshoes mužů vybírat později, ale tyhle musím mít! Zajímalo mě, jak to, že drží na noze?! Líbilo se mi jak zajímavý mají vzhled, co asi řekne moje okolí na takové botičky? A hlavně, jak budou pohodlné??
Obrovské plus má u mě iguaneye za dostupnost velikostí! Mám totiž nohu 42 ;-)

Od objednání jsem se tak těšila a když dorazily, po prvním vyzkoušení jsem je už nechtěla sundat z nohy, byly měkoučké a pohodlné a držely jak přilepené, i když jsem skákala po schodech, běhala po bytě, různé kroutila nohama a hopsala... :-)!
A taky super vypadají!!!

Untitled collage

Celé čtyři dny na to jsem je nesundala z nohy celý den, trošinku mě tedy pobolívájí palce a klenba nohou, pět let jsem nosila barefoot boty s prakticky nulovou podrážkou a tyto mají podrážkou trošku vyšší a tvarovanou, ale nohy si zvyknou, to je to nejmenší.
Je skvělý komfort měkké podrážky v terénu, na kamenech a i po malých skalách jsem s nimi byla. V lese , v trávě, po kořenech, kamenech, v blátě, po asfaltu... dokonce i na svatbě, skvěle vypadají totiž i k šatům ;-) Tolik už toho se mnou boty stihly! Krásně drží a jsou pohodlné!!

V mém okolí jsou reakce půl na půl, někdo je z bot nadšený a ptá se odkud jsou a hlavně, jak to, že drží a druzí raději moji výstřednost nekomentují... Já si nepřipadám výstřední...

Jo a dalším superlativem je omyvatelnost! To je ohromný plus, prostě opláchnout vodou a jsou jako nové!

Už se těším, až v nich prochodím celé léto až do podzimu a rozhodně mi přibudou v botníku ty růžové Freshoes (Nebo žluté? Modré?? Sakra!! :-D)

Teď jdu balit na tábor a je mi jasné, v čem ho strávím a taky jaké botičky se mnou pojedou na dovču do Českého Švýcarska...

Takže moc moc díky za takové úžasné boty!!! Užijte si i Vy v iguaneyecz krásné léto a už se těším na další nákup botiček!

P.S. opálené Y je od bot Vivo, takže k němu přibudou i bílé palce :-D

Texty příběhů a zkušenosti zákazníků, jsou zveřejněný v originální podobě tak, jak byly Iguaneye pro ČR / SK poskytnuty.